Autobedrijf Rom van Vlimmeren, Autobedrijf, Garage, Alfa Romeo, Fiat, Lancia, onderhoud, APK keuring, distributieriem, tweedehands auto, grote onderhoudsbeurt, winterbanden, Fiat dealer.

Al meer dan 40 jaar gepokt en gemazeld in de Italiaanse automerken Alfa Romeo, Fiat en Lancia.

Autobedrijf Rom van Vlimmeren, dé Alfa Romeo, Fiat en Lancia specialist.

Wie is Rom van Vlimmeren?

Rom van Vlimmeren is 1 oktober 1976, op 22 jarige leeftijd, voor zichzelf begonnen in Standdaarbuiten, Rom van Vlimmeren

waarvan de eerste vier jaar als universeel autobedrijf  (alle merken).  In 1980 werd hij Daihatsu dealer en vanaf 1981 ook als Alfa Romeo dealer.

Rom is in 1985 gestopt als Daihatsu dealer  en is alleen met Alfa Romeo verder gegaan. In deze jaren werd het bedrijf een begrip in West-Brabant en omstreken, vanwege de gunstige ligging aan de snelweg A17 tussen Roosendaal en Moerdijk, maar ook doordat Rom niet alleen bedrijfsmatig bezig is met Alfa Romeo, maar er ook fanatiek mee was in de autosport.. In de jaren 1982, 1983 en 1987, 1988 was Rom actief in het Nederlands kampioenschap Toerwagens, met niet onverdienstelijk succes.
Hierdoor kreeg het Autobedrijf extra naamsbekendheid en werd het een bekende naam onder de echte Alfisten.

Autobedrijf Rom van Vlimmeren is altijd een klein, compact bedrijf gebleven. Ook is er verschillende keren een puzzelrit georganiseerd vanuit de SCARB, de officieuze Alfa Romeo club in Nederland.

Tot en met 1998 is Autobedrijf Rom van Vlimmeren officieel dealer geweest van Alfa Romeo. Sinds 1999 is het autobedrijf verder gegaan als servicedealer, maar het werd er niet minder druk, mede vanwege het toen ongekende succes van de Alfa Romeo 156.

Het bedrijf in Standdaarbuiten werd op 1 juli 2002 verkocht en in 2003 is er in Steenbergen nieuwbouw gepleegd. 
Het jaar 2003 werd een sabatical waar Rom zich op de nieuwbouw in Steenbergen richte.
Vanaf februari 2004 is Autobedrijf Rom van Vlimmeren  weer actief als Alfa Romeo, Fiat en Lancia specialist in Steenbergen (Noord Brabant).
 Sinds januari 2014 is het bedrijf aangesloten bij de Magneti Marelli Checkstar garageformule.

Wie is Bas van Vlimmeren?

Bas van Vlimmeren is de zoon van Rom van Vlimmeren. Bas van Vlimmeren
Bij Bas is het Alfa virus met de paplepel ingegoten.
Al sinds zijn geboorte groeide hij op tussen de Alfa Romeo's en dit triggerde hem om in de voetsporen van zijn vader te treden.

Samen met zijn vader bracht hij zijn jeugd door op de kartcircuits en niet met onverdeeld succes.
Na 10 jaar fanatiek te hebben gekart besloot Bas te gaan studeren aan de IVA in Driebergen,
dé automotive school van Nederland, om voor zijn maatschappelijke carrière te kiezen.

Na het behalen van zijn IVA diploma in juni 2013, treedt hij bij zijn vader in de zaak om de fijne kneepjes van het autovak te leren.
Sindsdien werkt Bas drie dagen in de week bij zijn vader. Twee dagen is Bas werkzaam bij HK Technics te Bergen op Zoom, een revisie bedrijf wat gespecialiseerd is in het reviseren van cilinderkoppen. 

Sinds 2015 heeft Bas zich volledig op het autobedrijf geconcentreerd en is hierin werkzaam als all-round medewerker.

Vanaf 18 April 2018 zit Bas officieel als medevennoot in het bedrijf. Daarmee is de eerste stap gezet in de opvolging van het bedrijf.

Hieronder treft u een sfeerimpressie van onze werkruimte.

Volg ons op:

  

Onze openingstijden:

Maandag : 8:30 t/m 17:30
Dinsdag : 8:30 t/m 17:30
Woensdag : 8:30 t/m 17:30
Donderdag : 8:30 t/m 17:30
Vrijdag : 8:30 t/m 17:30
Zaterdag : 9:00 t/m 17:00
Zondag : Gesloten
   

's Avonds uw auto brengen of ophalen is ook mogelijk als u van tevoren telefonisch contact met ons opneemt. Tel. nr: 0167-534675
E-Mail: alfa@robaracing.nl